ISO Floor

ISO Floor

Iso Floor fra Bergvik er det eneste gulvsystemet som gir unike datasenteroptimalisering takket være den fleksible designen.

Det er ingen andre gulvbelegg som gjør det mulig å omkonfigurere gulvet for å passe alle fremtidige eller uforutsette behov uten å måtte gjenoppbygge hele undervognen for høye kostnader.

I dag er den vanligste metoden å begynne å legge til 600×600 mm gulvfliser og tilpasse rack / utstyrsoppsettet i henhold til gulvet.
Med Iso Floor kan du i stedet plassere stativer og annet utstyr hvor du vil. Ved å bruke egendefinerte størrelser på gulvfliser optimaliserer rommet opptil 20%.

Ulike størrelser på gulvbrett

For å oppnå maksimal optimalisering og full tilgang til undergulvet, tilbyr vi forskjellige størrelser gulvfliser, fra 315-1220×600 mm.

Fri tilgang under gulvet

Ved å erstatte gulvfliser med firkantede stålrør under elektrisk utstyr, får du en fri overflate for enkel kabelføring og direkte kjøling hvis det er nødvendig.

Tilbehør til ISO Floor

1. Tetningskassett, først og fremst for lavspenningsutrustning. Forenkler tetning av kabelgjennomføringer og forhindrer eventuell brann i tavlen å spre seg til kabelrommet. Består av ramme med armering og brannskive.

2. Benstøtten skytes fast eller festes med spikerplugg i undergulv.

3. Stativet skrues enkelt sammen, uten sveising.